Jeroen van der Zaan en Leonie Cornelis van vdZAAN.nl


Inmiddels 33 jaar geschiedenis geschreven

1988
Start als reparatiebedrijf voor consumenten electronica en kleinhuishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd werd ook gestart met de reparatie van groothuishoudelijke apparaten.

1995
Verhuizing naar de Havenweg gelegen nabij het centrum van Dronten. Naast reparatie van consumenten electronica, klein- en groothuishoudelijke apparaten werd ook gestart met de verkoop van satelliet ontvangst systemen, reparatie-onderdelen en computer accessoires. Aangesloten bij de Europart familie.

2005
Verhuizing naar winkelcentrum Suydersee. Verder als winkel voor onderdelen en accessoires van consumenten electronica, klein- en groothuishoudelijke apparaten. Na verloop van tijd werd ook gestart met verkoop en reparaties van computer apparatuur.

2014
Europart werd wijzigd naar PartsNL.

2015
Verhuizing naar ons huidige winkelpand aan de Binnenloop 9. Mooie locatie nabij de grote parkeerplaats en de supermarkten. Start van onze Silca sleutelservice. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in reparatie en vervanging van autosleutels.

2019
Naamwijziging naar vdZAAN.nl Geen aansluiting meer bij PartsNL.

2020
Start eigen voorraad magazijn industrieterrein Delta-zone. Start van verkoop witgoed apparatuur zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, magnetrons etc. Start van eigen bezorg- en installatieservice voor witgoed. Winkel en e-commerce activiteiten samenbrengen.

2021
Corona, lockdowns, mondkapjes en anderhalve meter beleid......... vdZAAN GAAT DOOR WAAR ANDEREN STOPPEN, WIJ ZIJN ER VOOR JOU!
Uitbreiding van ons team door 3 geweldig enthousiaste meiden die naast school ons ondersteunen op werkdagen, weekenden en in vakanties.DIRECT CONTACT? STUUR ONS EEN WHATSAPP 06 - 12 44 02 97